Zaštita osobnih podataka

Google Translation into: English, German

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Voditelji zbirke osobnih podataka prikupljenih u osobnom kontaktu ili preko internet stranice www.emporia.hr, www.emporia-nekretnine.com, www.emporia-realestate.com ili www.emporia-immobilien.com je agencija za nekretnine Emporia d.o.o. Sv. Vinka Paulskog 32, 23000 Zadar, OIB: 97120696227, kao voditelj zbirke (u nastavku: voditelj zbirke).

Vaše osobne podatke prikupljamo samo ukoliko se sami odlučite da nam ih date, odnosno priopćite. Davanjem podataka dajete i suglasnost da voditelj zbirke osobnih podataka vaše osobne podatke i informacije čuva, obrađuju i koriste za slijedeće namjene: komuniciranje s vama, statistička obrada, segmentacija potrošača, obrada u svrhu kupnje, prodaje, najma, zakupa ili bilo kojeg drugog prometa nekretnina, slanje ponuda.

Vaše osobne podatke obrađujemo sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Obrada znači prikupljanje, čuvanje ili spajanje podataka u zbirkama osobnih podataka, mijenjanje, upotrebu ili objavljivanje, uključujući i prijenos, izmjenu, blokiranje i brisanje. Vaši osobni podaci čuvat će se i koristiti do vašeg eventualnog pisanog opoziva. Osobni podaci koje nam dajete osobno, putem e-maila i preko ove internet stranice mogu se spajati s vašim osobnim podacima koje smo dobili preko vaših zastupnika ili opunomoćenika. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti suprotno vašoj danoj suglasnosti.

U vezi sa zaštitom osobnih podataka jamčimo vam da po pitanju njihove zaštite, osiguranja, pružamo sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere potrebne za sigurnu obradu i u cijelosti poštujemo važeće zakonodavstvo koje uređuje zaštitu osobnih podataka.

Prikupljanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ukoliko ne date privolu za obradu osobnih podataka nećemo vas moći obavještavati o novim proizvodima i uslugama, reklamnim akcijama odnosno inače komunicirati sa vama. Svoju privolu za obradu podataka možete bilo kada opozvati, također možete bilo kada zahtijevati uvid, prijepis, kopiranje, dopunu, popravak, blokiranje ili brisanje vaših osobnih podataka i to tako da nas pismeno kontaktirate na adresu: Emporia d.o.o. Sv. Vinka Paulskog 32, 23000 Zadar ili pošaljete elektronsku poruku na adresu: realestate@emporia.hr

Kolačići (Cookies)

Kolačić je informacija koju na Vaše računalo spremi internetska stranica koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, odnosno postavke za internetsku stranicu. Također mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne (Vaše ime ili e-mail adresu). Isto tako internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Kolačići nisu računalni programi, ne mogu biti izvedeni kao kod te se ne mogu koristiti za širenje virusa.

Postoje privremeni kolačići koji se uklanjaju s računala nakon zatvaranja internetskog preglednika, a stalni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Što se tiče društvenih mreža, dijeljenje članaka na društvenim mrežama postavlja korisniku kolačiće.

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na svojem računalu. Postavke za kolačiće mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Međutim, ako onemogućite kolačiće, nećete se moći koristiti nekima od funkcija na internetskoj stranici.

Više informacija možete naći na Wikipediji